Over Stenen en Edelsteentherapie

.

Werken edelstenen tegen elektrosmog?

Ja, er zijn verschillende edelstenen waarvan je baat kunnen hebben bij klachten over elektrosmog.

Zwarte toermalijn

staafje zwarte toermalijn

De toermalijn - en dan vooral de zwarte toermalijn - is de meest gebruikte steen tegen elektrosmog en daardoor veroorzaakte klachten. Door zijn opbouw en samenstelling kan de toermalijn negatieve energieën snel afvoeren.

Gebruik ruwe stukjes, staafjes of trommelstenen van zwarte toermalijn bij de elektrische apparaten die straling veroorzaken, Te denken valt aan:

  • open stopcontacten (staafjes aan weerszijden plakken)
  • mobieltjes (een tot vier staafjes op achterkant of zijkanten plakken)
  • magnetron (staafjes of trommelstenen er op of er omheen)
  • computer (staafjes of trommelstenen er op of eromheen)

Door het gebruik van de zwarte toermalijn zal de batterij van je mobieltje wat sneller leeglopen dan zonder de toermalijn.

 

Shungiet

In plaats van de toermalijn kan je shungiet gebruiken.
Het verschil is dat toermalijn de elektrosmog afvoert, terwijl shungiet deze absorbeert en neutraliseert. Voel zelf wat je het prettigst vindt.

Zet de shungiet tussen jezelf en je apparatuur, zoals computer, ijskast en magnetron.

shungiet piramideShungiet piramideShungiet kan ook de straling absorberen die aanwezig is vlakbij en onder hoogspanningskabels. Woon of werk je vlakbij hoogspanningskabels, en ben je vaker dan normaal ziek of katterig? Dan is het zeker de moeite waard om eens te proberen of het dragen van een sieraad van shungiet verlichting geeft.

Shungiet maakt ook korte metten met aardstralen en geopatische straling (uit leylijnen en vooral kruispunten van leylijnen).
Plaats shungiet bollen of piramides zo dicht mogelijk bij de bron van die geopatische straling.
Shungiet piramides onder je bed werken goed als je door geopatische stress slaapproblemen hebt.

 

Andere stenen

Ook andere stenen kunnen elektrosmog absorberen. Een prima methode is een clustertje bergkristal of een brok rozenkwarts tussen jou en het elektrische apparaat zetten.

Je kunt ook een lekker brok hematiet gebruiken om elektrosmog te verminderen. Zet de hematiet tussen jou en de computer. Hiervoor kan je ook azuriet-malachiet gebruiken. Hematiet en azuriet-malachiet werken als een soort magneet voor de elektrosmog.
Na gebruik goed ontladen, door ze even op de grond te leggen.

Voor beschermingtegen elektrosmog  onderweg kun je seleniet in combinatie met hematiet of zwarte toermalijn in een sieraad of een zakje van natuurlijk materiaal gebruiken.

 


mobielhoesje met toermalijnstaafEen smartphone met een staafje zwarte toermalijn, geplakt in de vouw van het hoesje. Helpt tegen elektrosmog.

 

Wil je meer weten over afzonderlijke stenen?

Saskia schreef ook artikelen over kenmerken en helende werking van afzonderlijke edelstenen, mineralen, gesteentes en fossielen. Zoals bergkristal, amethist, lapis lazuli, maansteen, magnetiet, vuursteen, zonnesteen en tientallen anderen.
Je vindt deze artikelen op de website Semoea Helende Edelstenen.